NU 15% KORTING OP 4 OF MEER SAMPLES!

Keuken

Bij het aanvragen van een keukenblad of -eiland, voorzie ons van zoveel mogelijk details. Begin met de steensoort en specificeer hoe je de randen wilt laten afwerken. Overweeg je om de zijkanten van je kookeiland met natuursteen te bekleden of alleen het bovenblad? Geef ook aan welke uitsparingen je nodig hebt, zoals voor een onderbouw spoelbak of een kookplaat. Hoe gedetailleerder je informatie, hoe sneller je een offerte ontvangt.

keuken van marmer

Badkamer

Het aanvragen van een natuurstenen bekleding voor je badkamer is complexer. De prijs hangt af van keuzes zoals het gebruik van grote platen met een 'open boek'-patroon of natuurstenen tegels. Moeten we nissen of een spoelbak meenemen in de offerte? De hoogte van de badkamer is ook belangrijk. Vergeet niet de gewenste steensoort te vermelden. Stuur zoveel mogelijk informatie mee om een nauwkeurige offerte te ontvangen.

keuken van marmer

Overige

Voor andere projecten geldt hetzelfde principe: hoe meer details je verstrekt over de steensoort, afmetingen en afwerking, des te nauwkeuriger kunnen wij je offerte voorbereiden. Vage vragen zoals "Wat kost marmer?" zijn vaak niet voldoende om een passende offerte op te stellen want bijvoorbeeld een sample van marmer is goedkoop. Dit doordat er geen afgewerkte randen aan zitten. Een afgewerkt sample zou dan juist weer erg duur zijn.

hal van marmer
Je kunt ook een aanvraag doen en een

Offerte vergelijken

Geef ons dan zo veel mogelijk informatie, zodat we een gedetailleerde offerte kunnen maken. Een brede vraag als "Wat kost marmer?" is te algemeen omdat er veel variatie is in kwaliteit en afwerking binnen de natuursteenbranche. Wij streven naar de mooiste afwerkingen, maar als een offerte niet binnen je budget past, neem dan contact met ons op. We kunnen mogelijkheden bespreken om aan je budget te voldoen en je voorzien van een passende oplossing.
We nemen de tijd om jouw offerte te creëren en waarderen je feedback. Als je een andere offerte hebt ontvangen, kunnen we de verschillen bespreken en eventuele over het hoofd geziene details identificeren. Ons doel is om binnen 48 uur een offerte te verstrekken en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor je project.