NU 15% KORTING OP 4 OF MEER SAMPLES!
NATUURSTEEN IN JOUW BADKAMER

NATUURSTEEN IN JOUW BADKAMER

LEES HIER ALLES OVER MARMER KWARTSIET EN MEER
Vlekt niet

Vlekt niet
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, vlekken de meeste natuursteen soorten niet.
Schoonmaken

Makkelijk schoonmaken
Natuursteen is erg makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken.
Afbeelding

100% Natuurlijk
De naam zegt het al, maar natuursteen is een natuurproduct en erg duurzaam.

Ook jouw badkamer is toe aan natuurstenen


Natuursteen is voor ieder huishouden geschikt. Sinds 2010 hebben wij al talloze klanten mogen voorzien van een uniek stuk steen in hun badkamer. Door persoonlijke begeleiding binnen dit traject en keuze uit ruim 3000+ verschillende natuursteen soorten , kunnen wij jou helpen aan een badkamer of wastafelmeubel van kwartsiet, graniet, marmer of travertin.

Service
Na een (digitaal) advies gesprek nemen wij de touwtjes in handen. Eerst maken we een specifieke offerte op basis van jouw aanvraag, en vervolgens meten wij de maat van jouw badkamer op. We tekenen alles technisch uit, en maken in overleg een specifieke plaatindeling. Zo weet je precies hoe jouw badkamer er uit komt te zien en hoe de tekening van de ene plaat doorloopt in de andere plaat. Dat noemt men 'natuursteen in open boek' ofwel bookmatch. Vervolgens neemt onze planning contact met je op om een datum voor installatie vast te leggen. Onze specialisten komen dan jouw badkamer van natuursteen installeren.
Badkamer van marmer
keukenblad van marmer

Natuursteen in de badkamer


'Natuursteen is poreus en vlekt' - is wat je hoort in de volksmond of bij badkamer leveranciers die meer marge en gemak ondervinden bij het verkopen van tegels keramiek. Dit is natuurlijk niet helemaal onwaar, maar daar komt ons persoonlijke advies om de hoek kijken.

Het verschil met marmer in de badkamer en marmer in de keuken
Marmer bestaat voor meer dan 90% uit kalk en kalk kan niet tegen zuren. De praktijk leert dat er in de badkamer amper zuren gebruikt worden. Laten we eerlijk zijn; welk zuurhoudend spul smeer jij op je gezicht of in je haar? Bijna alle zeep,- en makeup soorten zijn niet zuur, het enige waar je op moet letten bij een badkamer van marmer is het schoonmaken. Gebruik geen schoonmaak azijn of antikal (wat wij ook wel anti-marmer noemen) maar verder is natuursteen erg makkelijk te onderhouden. Het grote verschil met marmer in de keuken is dat er in de keuken bijna alleen maar zuren of zure ingredienten gebruikt worden. Hierdoor heb je in een marmeren badkamer geen last van vlekken, maar op jouw marmeren keukenblad wel. Liever wel grondig schoonmaken met zuren? Kies dan voor een mooie kwartsiet soort in de badkamer, net zo mooi maar wel zuur bestendig!

Het grote voordeel van natuursteen in de badkamer.
Het grootste voordeel van natuursteen in de badkamer is toch wel de luxe uitstraling en de heerlijke warmte in combinatie met vloerverwarming. Iedere ochtend de dag beginnen in jouw eigen high-end wellness is natuurlijk geweldig. Het mooie van natuursteen is dat we alles op maat kunnen maken. Dit wil zeggen dat we met grote platen werken waardoor je bijna geen voegen hebt. Deze grote platen lopen qua patroon óók nog eens in elkaar door wat voor een extra luxe effect zorgt. Daarnaast kunnen we ook jouw wastafel maken van dezelfde steensoort om één geheel te creëren in jouw badkamer.

Wat kost een badkamer van marmer?
Dát is een lastige vraag. Marmer lijkt altijd erg duur, maar dat hoeft niet zo te zijn. De badkamer van de foto is namelijk vervaardigd uit een vrij voordelige steensoort per vierkante meter. Wat een product van natuursteen vaak duur maakt zijn de bewerkingskosten. Hierin adviseren wij uitgebreid in een (digitaal) adviesgesprek. Heb je bijvoorbeeld alleen een achterwand met gaten voor kraan en douche, dan blijven de kosten binnen de perken en past een badkamer van natuursteen in ieders budget! Boek hieronder een digitaal adviesgesprek om meer te weten te komen over een marmeren badkamer.
Voordelen van een natuurstenen badkamer
Laat je onderdompelen in de wondere wereld van natuursteen. Boek geheel vrijblijvend een digitaal adviesgesprek vanuit je luie stoel om gratis uitgebreid advies te ontvangen over de ideale steensoort voor jouw badkamer en budget.

Groene knop Digitaal adviesgesprek
✅ Een 100% natuurlijke badkamer
✅ Een badkamer met grote platen, weinig voegen
✅ Een badkamer die ultieme luxe uitstraalt
✅ Wastafelmeubel van hetzelfde materiaal mogelijk
✅ Zonder zorgen jouw steensoort selecteren
✅ Vooraf bepalen welk deel van de plaat jouw badkamerwand wordt
✅ Professionele service vanaf het inmeten tot aan oplevering
✅ Levertijd van ongeveer 3 weken
✅ Oplevering inclusief afkitten en waterdichtgarantie
Omschrijving van de afbeelding